Logo
View unanswered posts | View active topics It is currently 09 Sep 2010, 03:08

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 
 Cerere DNS si GRUPE PE FORUMU Zombimod.com 
Author Message
Banned
Banned

Status: Offline

Post Cerere DNS si GRUPE PE FORUMU Zombimod.com
bhz.zombimod.com sau Zm2.zombimod.com (depinde care e disponibil)
Nume Detinator: Andreii
Ip stablil: 89.44.246.153
Timp server: non-stop

Doresc acest dns si grupe pe acest forum minutat pentru ca :

1 Nu ca sa imi fac reclama
2 Nu ca sa va fur oameni

Doresc dns si grupe pe forum doar pentru a ajuta comunitatea http://www.zombimod.com eu am facut parte din alta comunitate dar am plecat de acolo pentru ca , detinatoru siteu-lui dupa ce sa vazut cu 400 membri si 5000 post-uri de la playeri mei a inceput sa faca pe sefu ... si toate deciziile sa le ia de unu singur asa ceva nu se face intro cominitate .... orcum eu vreau sa vin in aceasta comunitate superba pentru ca vad ca va intelegeti destul de bine .

Am pus mai jos niste poze sa vedeti ca server meu e destul de populat si in ultima vreme si ping foarte mic .

http://img94.imageshack.us/img94/3007/lagzm.png
http://img508.imageshack.us/img508/3835/96489654.png
http://img42.imageshack.us/img42/2250/lagc.png

PS pozele de mai sus sunt de cand serveru se numea aici e bhz...... dar dupa lam redenumit in Zm.Rc.... acum pe server toata lumea are ping sub 30 .

Server-ul e de 22 SloT la krond .

Sper ca nu va suparati dar am redenumit serveru [RO] BHZ.ZombiMod.Com [Biohazard] | FAST DLD , daca e vro problema anuntatima .
Pentru alte detali ma gasit si pe noul meu id bhz_andreii

Astept pareri sugestii.... si raspunsu final daca ma primit sau nu :ymsmug:

11 Feb 2010, 08:58
PROFILE - WEBSITE
Administrator General
Administrator General

Post Re: Cerere DNS si GRUPE PE FORUMU Zombimod.com
Vad k regulamentul forumului nu l-ai citit. Nu este permis multiaccountul. Tu mai ai un cont care contine dark si ai mai facut o cerere la noi. Te-ai certat cu master seth? Voi nu faceti decat ceea ce ai zis k vezi doamne nu faci. Copiati...si furati. Sa fie bine inteles: dak ctm iti va aproba, conditia care eu o propun este una singura. cTm este seful pt k el este fondatorul si detinatorul comunitatii. El ia deciziile si el hotaraste tot. Vrajelile cu vrei sa ajuti pastreaza-le pt tine. Singurul ajutor tu il primesti pt k odata cu alipirea ta la ZombiMod vei face parte din una din cele mai mari comunitati cs modul zombi. Si inca un pct de vedere... Dak tu l-ai tradat pe ala...ce ma face sa cred k nu o sa faci la fel si cu ZombiMod. Doar voi va bateati cu pumnu in piept k cTm este o curva care copiaza si k tot ce a facut a copiat de la voi.
Oricum. Dak vrei sa vii aici nu vei fii nici sef nici partener. Ci vei avea PRIVILEGIUL sa faci parte cu serverul din ZombiMod. App, modul, va trebui discutat pt ca nici zm nici bhz nu sunt disponibile. Asta cTm decide.

11 Feb 2010, 14:45
PROFILE - YIM - WEBSITE
Banned
Banned

Scuze nu am citit regulamentu acuma o sa ma pun pe treaba

Da sunt deacord ca ctm sa fie sefu atata timp cat pe mine ma lasa sa imi fac treaba in pace pe serveru meu pe seth ala nu lam tradat daca tot vrei sa stii

Webhostingu si Domeniu imi apartin dar webhostingu i lam dat lui si domeniu rc....net vil dau voua daca vreti ideea e ca peste 99% din useri de pe forum sunt de pe serveru meu si eu impreuna cu el am facut si siteu/forumu el habarnavea cum se modifica un index.

SI dupa cum spuneam dupa ce omu sa vazut cu site-ul populat a inceput sa faca pe sefu de parca nu am fi facut impreuna .

Grupele de pe forum el lea facut nu eu, eu doar am postat in ele dar nam luat nimic de aici .

11 Feb 2010, 15:48
PROFILE - WEBSITE
Administrator General
Administrator General

O sa vorbesc cu cTm pt k sunt mai multe lucruri kre voi le-ati facut. Despre forum am inteles... Dar serverul era facut de tine deci el nu a avut nici o legatura. Asteapta un raspuns de la el.

11 Feb 2010, 16:02
PROFILE - YIM - WEBSITE
Fondator
Fondator

se face dar pui redirect de pe domeniul tau pe asta iti fac categorie + mod global eu nu am nici o treaba cu serverul ti-l faci il administrezi cum vrei eu nu ma bag

Image

Contact Telefonic:
0755. 798. 615
Intre orele 15:00 - 22:00

11 Feb 2010, 16:50
PROFILE - YIM - WEBSITE
Banned
Banned

o sa pun redirect dar inca astept sa vad ce spun aastia de la krond daca imi reda domeniu sau nu .... deci imi faceti grupele ?

11 Feb 2010, 20:05
PROFILE - WEBSITE
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 6 posts ]