|
|
Site •
Y6.ro •
ZombiMod.com •
RezNick ZP •
RezNick ZM •
Register •
FAQ
• Search • Login
|
-
GoCs.Ro Forum - Everybody who wants to help this project could do so with a little donation.
Click on the picture to donate.
|
|
|
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|
Redirect NOU - 100 redirecte
| Author |
Message |
|
cristiano
Nou Venit
Status: Offline
|
 Redirect NOU - 100 redirecte
Acest redirect este updatat, facut de la 0, contine 100 de redirecte. Puteti sa deschideti cu usurinta 50 redirecturi minim pentru calculatoarele putin mai praf insa pentru calculatoarele putin mai noi puteti deschide cu usurinta 100 redirecturi pentru a va popula serverul de CSAm facut aceste redirecturi special pentru a nu consuma mult din procesor si din ram
Este pe baza redirectului cel vechi dar ocupa MULT MULT mai putin, asta asigur 
Se salveaza in partitia C
Se deschide pe rand server1,server2,server3,server4....server50,server51...server100
sau le puteti pune la Startup.Pentru a vedea Linkul trebuie sa te INREGISTREZIDupa parerea mea cel mai bun redirect, va umple serverul in 2 min maxim !
Astept pareri pro sau contra
|
| 17 Jun 2009, 03:43 |
PROFILE -
|
 |
|
aLL4m3
Nou Venit
|
 Re: Redirect NOU - 100 redirecte
Bravo frate ! PRO!
_________________ Madutza
|
| 08 Jul 2009, 11:59 |
PROFILE - YIM -
|
 |
|
v1p
Nou Venit
|
chiar merge Gj man  acuma am sv full nonstop...
|
| 11 Jul 2009, 21:02 |
PROFILE -
|
 |
|
X8`dmg1992
Avansat
|
care ma ajuta si pe mn si imi explica cum sa tin redirect la un anume server sau pt mai multe servere  ms id : branco_dmg EDIT : gata am gasit pe google tutoriale si am aflat ms orcum
_________________ ................................................................................tE cReZi In sTaRe ?!.................................................................................. ...............................................................Pentru a vedea Linkul trebuie sa te INREGISTREZI...................................................................... ............................................................Pentru a vedea Linkul trebuie sa te INREGISTREZI....................................................................... --------------------------------================================ Onli -- zp.zombimod.com ===============================-----------------------------------
|
| 03 Aug 2009, 19:07 |
PROFILE -
|
 |
|
ViRuS
Nou Venit
|
Poti sa mai pui linku odata nul pot downloada MS !
|
| 09 Mar 2010, 15:46 |
PROFILE -
|
 |
|
danu7y
Administrator General
Age: 23Posts: 1217Joined: 01 Sep 2009, 19:46Location: Bucuresti & Alexandria
|
sunteti cu capu.voi va uitati din ce data sunt topicele?e din iunie anu trecut,logic sa nu mai mearga linku.redirecte pt comunitate gasesti la anunturi si sunt postate de MASACRU.
| 09 Mar 2010, 19:56 |
PROFILE - YIM - WEBSITE
|
 |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|